torsdag 19 januari 2012

Matmuffins

Idag blev det matmuffins till lunch, RIKTIGT GODA! Det bästa med dom är att man kan ha i det man känner för, jag hade fetaost, soltorkade tomater & basilika. Mumma! Tydligen ska det gå bra att frysa dessa små läckerheter så imorgon ska jag göra ett gäng som man kan ha i frysen och bara ta fram när man behöver något extra.

Matmuffins med fetaost, soltorkade tomater & basilika.

MATMUFFINS

8 ägg
1 dl vispgrädde
1 dl kesella naturell
1 dl smakrik ost
1 tsk bakpulver
salt & peppar

Tips på fyllningar!
fetaost, soltorkade tomater, basilika
bacon, lök
salami, mozzarella
skinka
spenat, fetaost

Vispa ihop ägg, grädde och kesella, blanda i riven ost, bakpulver, salt & peppar. Blanda i valfri fyllning och häll upp i stora muffinsformar (gärna "amerikanska" lite stadigare för annars rinner det ur).
In i ugnen på 175 grader i ca. 25 min. Voila!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar